Välkommen in till oss

7. maj, 2019

Sekelsockel 120 mm bred är snygg och stilren. Idag hyvlar Göran och Jonatan fram den och sen ska   det mätas och buntas och packas till kunder som beställt

16. apr, 2019

Tidig morgon i Örslösa och Göran har lastat en trappa som han ska montera hos kund. Trappor brukar monteras ihop i 3 delar på fabriken och sen sättas upp och monteras ihop ute på plats hos kund. Ibland är det lite trix med att få dit den, men som det brukar gick det fint idag.

2. apr, 2019

Terese från Båstad ringer och beställer golv mm. och då undrar ju nyfiken hur hon hittat oss.

Jo, hon läste en artikel på hemsidan för rikstäckande Byggnadsvård

Man tackar å´ det allra hjärtligaste för den reklamen

https://byggnadsvard.se/kunskapsbanken/artiklar/golv/sa-lade-jag-in-traegolvet

Dataansvarig lämnar givetvis detta vidare till Håkan som hyvlar fram golven och vet att det är sånt här som bidrar till att han alltid, varje dag gör sitt yttersta för att få nöjda kunder.

🙂👍

 

28. mar, 2019

Idag blev det en liten uppdatering på Google ( goggle my buisness ) där man är synlig för den som googlar på oss:

Googla Örslösa Trä

Vi är ett litet familjeföretag med hyvleri och snickeri. Vi jobbar i huvudsak med synligt inomhusträ för interiörer inom renovering och nybyggnation. Vi ta även fram ytterpaneler och snickeridetaljer för utebruk på beställning.

Hos oss finns även kompetensen att ta fram gamla profiler till renovering, byggnadsvård och k-märkta hus, på beställning. Vi är ett litet effektivt hyvleri och snickeri med hög kompetens och sunda priser. Vi har kort avstånd till dig som kund då vi som ägare ävenjobbar i produktion och är dom du träffar när du besöker oss eller ringer.

Hos oss hittar du allt inom synligt inomhusträ till interiörer och till viss del fasadpaneler och specialsnickeriertill utomhus.

•Massiva trägolv i olika träslag som tex. furugolv, grangolv, ekgolv och askgolv •Väggpanel och takpaneler som tex. pärlspontoch spårpanel ( vi kallar vår för smalspår ) •Golvlist, taklist, dörrfoder, fönsterfoder och fotklossar •Trappor tillverkade enligt dina önskemål •Specialsnickerier •Träprodukter till byggnadsvård och k-märkta hus •

Härhittar du vårt standardsortiment

 Välkommen med din förfrågan.

 orslosatra-hyvleri@telia.com eller 0510-12018

Välkommen! Håkan och Göran Jonsson